Veelgestelde vragen

Ontvang ik na inschrijving een bevestiging per post?

Nee, u ontvangt direct na uw inschrijving een bevestiging per e-mail. Mocht u deze niet direct ontvangen na inschrijving dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@yourbackoffice.nl.

Vanaf 6 november zijn de congresbescheiden per post verstuurd. Mocht u maandag 13 november nog geen congresbescheiden hebben ontvangen stuurt u dan s.v.p. een e-mail naar info@yourbackoffice.nl.

Ik kan mijzelf niet inschrijven, omdat ik nog geregistreerd sta als huisarts in opleiding. Inmiddels ben ik al huisarts.

U kunt deze wijziging doorgeven per e-mail aan info@nhg.org. Zet in de onderwerpregel ‘Wijziging i.v.m. inschrijven NHG-Congres’ en vermeld in de e-mail de volgende informatie:

 • Naam en voorletter(s)
 • Datum afronding studie
 • Categorie lidmaatschap, klik hier voor meer informatie
 • Telefoonnummer

Na ontvangst zal uw lidmaatschap zo snel mogelijk worden omgezet. Hierna kunt u zich inschrijven voor het NHG-Congres 2017 en zal ook het inschrijfformulier het juiste type hebben.

Wat vergoedt de SBOH voor de aios?

De SBOH vergoedt een hotelovernachting voor aios met een maximum van €50,- per nacht. Meerkosten van de hotelovernachting(en) kunt u declareren ten laste van uw persoonlijk budget. De SBOH betaalt niet mee aan het avondprogramma voor de aios. De kosten voor het congres, voorprogramma en avondprogramma kunt u als aios betalen uit uw persoonlijk budget.

Ik heb nog geen programmaboekje ontvangen, klopt dat?

Ja, dat klopt, vanaf dit jaar worden er geen programmaboekjes meer verzonden. Voor het volledige congresprogramma en algemene informatie kunt u terecht op nhgcongres.nl.

Hoeveel accreditatiepunten krijg ik voor deelname aan het NHG-Congres?

Het NHG-Congres is voor 5 punten geaccrediteerd onder ID-nummer 296788.

Ik wil alleen naar het voorprogramma op donderdagavond, want ik kan vrijdag niet naar het congres. Kan dat?

Nee, deelnemen aan het voorprogramma kan alleen in combinatie met congresdeelname.

Ik wil alleen naar het diner/feest ’s avonds, want ik kan overdag niet naar het congres. Kan dat?

Nee, deelnemen aan het diner/feest kan alleen in combinatie met congresdeelname.

Hoe kom ik van congreslocatie RAI naar feestlocatie Het Sieraad en weer terug?

Vanaf 17.50 uur staan er bussen klaar op het plein bij uitgang G. De eerste bus vertrekt om 18.00 uur. De laatste bus vertrekt om 18.45 uur.
Vanaf 21.30 uur vertrekken de eerste bussen vanaf Het Sieraad vanaf de plek waar u bent uitgestapt. De bussen vertrekken vervolgens elke 3 kwartier tot 01.00 uur.

Wordt er rekening gehouden met dieetwensen?

Ja, voor vegetariërs is er zowel tijdens de congreslunch als tijdens het diner/feest voldoende vegetarisch aanbod. Overige dieetwensen kunt u aangeven in uw inschrijving bij opmerkingen of door een e-mail te sturen naar info@yourbackoffice.nl.

Zijn er tijdens het congres ruimtes om te kolven?

Kolfruimtes bevinden zich in de ruimten G101 (met koelkast) + Dressing Room 2 en 3 (koelkast in Dressing Room 2). In het dagprogramma staan ze op de plattegronden aangegeven.

Waar kan ik terecht voor het boeken van een hotel?

Klik hier voor een overzicht van accommodaties in Amsterdam waar u terecht kunt.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Annulering van uw inschrijving (zowel voor het congres als het avondprogramma) kan uitsluitend schriftelijk bij Your Back Office. Daarbij geldt de onderstaande terugbetalingsregeling. De administratiekosten ad €30-, zullen wij in alle gevallen doorberekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Voorprogramma:

 • Het voorprogramma kan niet worden geannuleerd.

Congres:

 • Bij annulering tot vier weken voor aanvang van het congres bent u alleen €30,- administratiekosten verschuldigd.
 • Bij annulering van vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 50% van het inschrijfgeld verschuldigd, plus €30,- administratiekosten.
 • Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Avondprogramma:

 • Tot twee weken voor aanvang van het avondprogramma bent u alleen €30,- administratiekosten verschuldigd.
 • Bij annulering binnen twee weken tot een week voor aanvang van het congres bent u 50% van de kosten voor het avondprogramma verschuldigd, plus €30,- administratiekosten.
 • Bij annulering in de laatste week bent u het volledige bedrag voor het avondprogramma verschuldigd.

Hoe kan ik meldingen krijgen van updates op HAweb?

Als u bent ingelogd op HAweb, kunt u het vakje ‘Notificaties ontvangen’ aanvinken als u meldingen wilt ontvangen. U vindt deze mogelijkheid aan de rechterkant van uw beeldscherm in het bovenste blokje met blauwe balk met de naam ‘Activiteit’. U kunt de instelling ‘Notificaties ontvangen’ uitvinken als u geen behoefte meer heeft aan updates.