Nieuws

31
aug

Inschrijving is geopend!

De inschrijving voor het NHG-Congres 2018 is geopend. Het NHG-congres 2018 staat in het teken van psychische klachten in de huisartsenpraktijk. Psychische klachten zijn een onlosmakelijk deel van het huisartsenvak en goede zorg en organisatie op dit gebied is cruciaal.

Met 68 sprekers, 26 verschillende sessies en drie verschillende rode draden kunt u uw dagprogramma zelf indelen. Hiermee maakt u uw NHG-Congres op maat. Deelnemers die zich voor 17 september 2018 inschrijven, profiteren bovendien van een vroegboekkorting van 10%.

Uw programma op maat
Bij uw inschrijving kunt u direct kiezen aan welke sessies u wilt deelnemen. U kunt in de ochtend één sessie kiezen en één in de middag. De sessies zijn ingedeeld aan de hand van 3 rode draden. Deze zijn enkel een hulpmiddel bij het kiezen; u kunt uiteraard zelf beslissen welke leerlijnen u volgt.

De drie rode draden zijn:

Psychische gezondheid: het waarom (wat is gezond en wat niet?)
Inhoudelijke verdieping op alledaagse klachten: het wat (handvatten bij signaleren, diagnostiek en behandeling)
Organisatie van goede zorg: het hoe (hoe organiseert u goede ggz in de praktijk, samen met poh-ggz, het sociale domein en de ggz)

Als een sessie vol is wordt deze niet meer aangeboden als keuze in het inschrijfformulier. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook deel te nemen aan het afsluitende diner en feest op 9 november.