Congresvoorzitter aan het woord

Henriëtte van der Horst, voorzitter NHG-congrescommissie 2017

Congresvoorzitter aan het woord

Leren is leuk! Ook, en misschien wel vooral, als u dat uw hele leven blijft doen. U kunt op veel verschillende manieren leren. Met vertrouwde leervormen, zoals een klassieke nascholing in de vorm van een hoorcollege, maar ook aan de hand van  serious gaming. Personen, situaties, onderwerpen en vraagstukken vragen ieder om een eigen leervorm.

Tijdens het NHG-Congres op 17 november 2017 bespreken we vier verschillende leervormen. Van het opdoen van kennis in de spreekkamer tot het leren in een team en van individuele leerwensen tot het opleiden zelf. U heeft ongetwijfeld een favoriete leervorm, maar laat u tijdens het congres vooral verrassen: er zijn nog veel meer manieren om te leren.

Wat u ziet en hoort in het voorprogramma blijft echt hangen! Ja, maar… en omdenken in relaties met anderen is het thema van de vooravond. Een manier van denken waarmee je van een probleem een mogelijkheid maakt. Voor het afsluitende diner en feest wordt het Amsterdamse rijksmonument Het Sieraad omgetoverd tot een waar feestpaleis.

In het meinummer van H&W blikt Henriëtte van der Horst vooruit op het congres. Lees hier wat de congresvoorzitter al wil prijsgeven over het programma.

Sprekers